TOP

Spektakel bij Topshelf-opening

Met onder andere een spectaculaire parachutesprong is op de tweede paasdag de vijfde Topshelf-vestiging officieel geopend. De winkel in shoppingcomplex The Wall wordt al vanaf januari gebruikt, maar is nu écht Topshelf-waardig.

Na vestigingen in Leerdam, Beuningen, Cruquius en Rotterdam is Utrecht het vijfde hoofdstuk van het succesverhaal van Topshelf. Met een imposante 7500 vierkante meter is het ook meteen de grootste winkel.

De opening was volgens Sandra Theunissen van Topshelf niet voor niets Tweede Paasdag: “Dat is in onze geschiedenis vaker een dag geweest voor een opening. Veel collega ondernemers waren bovendien op locatie en ook voor de bezoekers is het een goede dag. Dat bleek ook, want het was erg druk. De dag is uitstekend verlopen. Het weer was prachtig en alles, zoals ook de parachutesprong, verliep zonder kleerscheuren.”

Nadat de winkel in januari al de deuren opende werd er tussen dat moment en de feestelijke opening nog druk verder gewerkt. “Nu is de winkel bijna naar volle tevredenheid. We hebben voor de opening voor een paar kleine nood-shops moeten kiezen, maar dat is op zeer korte termijn allemaal verholpen. Dan staat er écht een prachtige winkel.”