TOP

Sorel groeit in Nederland en team idem dito

In Nederland gaan de zaken goed voor het Canadese snowboot-merk Sorel. Om de werkzaamheden optimaal te kunnen blijven uitvoeren is daarom het Sorel-team sinds begin oktober uitgebreid met een nieuw gezicht.

Een echte schoenenman. Dat is de nieuwe aanwinst van Sorel Nederland. De 39-jarige Lando de Rijber was voorheen werkzaam bij Collective Brands waar hij verantwoordelijk was voor de schoenenmerken Keds, Saucony en Sperry. ‘Ik heb echt een passie voor schoenen”, aldus Lando. Deze passie is mede tot stand gekomen dankzij zijn vrouw en schoonouders. “Ik hielp de afgelopen 13 jaar namelijk regelmatig mee in de schoenenzaak ‘Starink schoenen & tassen’ van mijn schoonouders in Apeldoorn.

Bekend in de markt
Volgens collega, Suard Posthuma, was het niet meer te doen om het merk Sorel alleen in Nederland te vertegenwoordigen. “Lando is bekend in de markt én heeft ervaring in de schoenenbranche. Daarnaast doet hij oprecht eerlijk zaken en heeft voldoende levenservaring waardoor hij goede relaties kan opbouwen en onderhouden.” Lando zal als Sorel sales representative het midden en zuiden van Nederland voor zijn gaan rekening nemen.

 

Contact
Lando de Rijber is te bereiken via e-mail: lderijber@sorel.com en via telefoonnummer: 06 1177 5443.