TOP

Sonia Rykiel nieuwe gastdesigner van H&M

Sonia Rykiel is de volgende in de lijst van gastdesigners bij H&M. Het Franse modehuis gaat een lingerie- en knitwearcollectie ontwerpen.

Sonia Rykiel zal een lingeriecollectie ontwerpen voor de winter van 2009 en een knitwearcollectie voor het voorjaar van 2010. Het is voor het eerst dat H&M met een designer van lingerie samenwerkt. De lingeriecollectie ligt al op 5 december in 1500 H&M-winkels wereldwijd. Dat terwijl de collectie van Jimmy Choo op 14 november wordt gelanceerd.

Primeur
Behalve in de winkels van H&M, zullen de collecties ook te koop zijn in de belangrijkste boetieks van Sonia Rykiel. Voor de eerste keer verkoopt een gastdesigner van H&M de collectie ook in eigen winkels. De keuze van H&M viel op Sonia Rykiel vanwege de vrouwelijkheid die de ontwerpster brengt met haar collecties.

Collectie
De ‘Sonia Rykiel pour H&M’-lingeriecollectie is volgens Nathalie Rykiel, directeur en dochter van Sonia, de ideale manier om een groot aantal vrouwen wereldwijd kennis te laten maken met de essentie van Sonia Rykiel. “daarbij is het een prachtige afsluiting van het jaar. De knitwearcollectie is weer perfect om een nieuw, kleurrijk seizoen in te luiden.”