TOP

Sneak Preview Oilily zomer 2011

Bengels brengt je alvast een sneak preview van de nieuwe zomercollectie van Oilily. 'Oilily for all' is geïnspireerd op het plattelandleven.

Voor meisjes zijn in de zomercollectie 2011 van Oilily volop ruiten, strepen en bloemenprints. Geruite jurkjes met strik draag je op een gebloemde bermuda of een stoer gestreept rafelrokje. Voor jongens kreeg de ‘grandpa’s worker’ een moderne draai. Geruite salopets kregen fluorescerende, verstelbare elastieken. Verder zijn er talloze korte broeken en bermuda’s in zachte denim. Op T-shirts vind je prints van vliegende wortels, springende sperziebonen en wandelende prei, rode laarzen en een veldboeket. De collectie is tot in de kleinste details uitgewerkt: van een heus spiekbriefje verstopt in een zak tot een badge op jurkjes waaruit een 2D poppengezichtje steekt en vleugeltjes op het rugpand van de salopet en de bretels op een stoere broek.
PS: In ons nieuwe beursnummer Bengels 3 2010 vind je maar liefst 94 nieuwste collecties voor zomer 2011. Dit nummer verschijnt voor Just Kidz en Kleine Fabriek