TOP

Sla een online birdie met Peak Performance

Peak Performance daagt golfliefhebbers uit met een interactieve online golf-game. In samenwerking met game-developer Deseven lanceert het merk deze week de Peak Performance Online Trophy.

Wat doe je als innovatief sportmerk wanneer je kledingsponsor bent van drie aankomende golftoernooien? Voor Peak Performance (PP) is het antwoord simpel. Je gaat de samenwerking aan met een game-developer en ontwikkelt een interactieve golf game gebaseerd op concepten als World of Warcraft en Counter Strike. Ook zorg je ervoor dat in de game de mogelijkheid is om je eigen avatar aan te kleden in een PP-outfit en natuurlijk kan de consument dezelfde kleding terugvinden in de laatste spring 2010 golfcollectie.

Speel met de pro’s

Gedurende acht weken kunnen sportievelingen online de PP-golfuitdaging aangaan met virtuele golfpro’s. De winnaar van de finale in augustus krijgt twee VIP-tickets voor het KLM Open 2010. En maakt bovendien kans om te spelen tegen de echte pro’s op het KLM Open Pro-Am. Meer informatie over de Online Trophy Challenge is te vinden op de website van Peak Performance.