TOP

Skihut opent Boutique in Knokke

De Skihut is voortaan ook buiten de Nederlandse landsgrenzen te vinden. Vorige week opende de Skihut Boutique in het Belgische Knokke zijn deuren voor de eerste klanten en vrijdag 9 juli vindt de officiële opening plaats. De vierde vestiging van De Skihut is een exclusieve sportzaak die merken in het topsegment verkoopt.

De Skihut timmert stevig aan de weg. In september openende het bedrijf een filiaal in Oosterbeek en een virtuele webwinkel. Met de komst van De Skihut Boutique in Knokke wordt het winkelconcept nog verder uitgerold. Volgens eigenaresse Petra Remmert-Schaling is het logisch dat voor de derde winkel Knokke als vestigingsplaats is gekozen. “Wij hebben al jaren veel klanten vanuit België, het is een logische reactie hier een filiaal te openen. Op deze manier maken wij het unieke winkelconcept van De Skihut niet alleen meer toegankelijk voor onze vaste klanten uit België, maar bieden wij ook nieuwe klanten de mogelijkheid De Skihut te bezoeken.”

 

De Skihut Boutique in Knokke is zeven dagen per week geopend. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Zeedijk-Het Zoute 716-717 en ligt direct aan de boulevard.