TOP

Shopwithyourfriends wint e-commerce award

Het Nederlandse bedrijf Shopwithyourfriends heeft vorige week een Franse E-Commerce Award gewonnen in de categorie 'beste customer relationship product 2010'.

Met de applicatie Shopwithyourfriends kunnen webshops hun bezoekers de mogelijkheid geven om samen met hun vrienden van social media als Facebook, Hyves, Messenger of Twitter live in de webshop te shoppen, elkaar advies te geven of samen kledingsets samen te stellen. De uitgenodigde vrienden kunnen ook  producten aanschaffen in de webshop via Shopwithyourfriends, wat additionele sales oplevert. De applicatie werd deze zomer gelanceerd en werd al geïmplementeerd door webshops als Wehkamp, Score, Shoeby en Kleertjes.com.

Awards

Shopwithyourfriends was voor maar liefst vier categorieën genomineerd voor de E-Commerce Awards Paris 2010. Volgens de jury was het de eerste keer in de geschiedenis van het evenement dat een buitenlands bedrijf een award in ontvangst mocht nemen. Uiteindelijk ging het bedrijf met de award voor ‘beste consumer relationship product’ naar huis.

Naast enkele grote Nederlandse e-tailers hebben inmiddels ook verschillende internationale partijen zich via Shopwithyourfriends.com gemeld om de applicatie te implementeren in hun webshop. Daarnaast heeft het bedrijf inmiddels ook een interactief lookbook aan de dienstverlening toegevoegd.