TOP

ShopWithYourFriends.com lanceert fashion portal

ShopWithYourFriends.com (SWYF) heeft een fashion portal gelanceerd op basis van real-time social shopping. Op de website kunnen consumenten samen met vrienden winkelen en outfits maken met producten uit diverse webshops.

Webshoppen ongezellig? Daar denken de makers van de nieuwe website ShopWithYourFriends.com heel anders over. Het bedrijf lanceerde deze week een fashion portal die het voor bezoekers mogelijk maakt om samen met zes andere vrienden op één website te shoppen. Hoe? Bezoekers kiezen via SWYF een webshop en nodigen vervolgens via Facebook vrienden uit. SWYF brengt de vrienden op de gekozen webshop samen.

Applicatie
Voor de lancering van de eigen fashion portal stond SWYF vooral bekend om de shop applicatie die alleen als white-label werd aangeboden. Webshops konden de applicatie op hun webshop implementeren. De lancering van een eigen portal maakt het mogelijk producten uit diverse webshops met elkaar te combineren. Bezoekers kunnen met deze artikelen een eigen Lookbook maken en de creaties delen op Facebook. Met de eigen portal wil SWYF een nieuwe dementie aan online winkelen toevoegen.

Internationaal
ShopWithYourFriends.com richt zich op vrouwen tussen de 15 en 35 en werd eind februari internationaal gelanceerd in Amerika, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Over verschillende landen biedt de fashion portal meer dan 50.000 producten van ruim 100 verschillende merken en webshops aan. Nederlandse consumenten kunnen via de website onder andere samen winkelen in de webshops van Cafe Moda, Label54, Men At Work, ASOS, Zalando en Perfectly Basics.