TOP

Shoeby-onderneemster franchisenemer van het jaar

Mariët van Laar, eigenaar van Shoeby Fashion in Epe, werd tijdens de Franchise & Formulebeurs Onderneem 't! uitgeroepen tot 'Franchisenemer van het Jaar'. Naast een bokaal wint ze een reischeque van €750.

Het was de eerste verkiezing voor ‘Franchisenemer van het jaar’,  georganiseerd door Franchise+ en First Formula. Sinds januari kon iedereen een franchisenemer nomineren via de website van Onderneem ‘t!. Enige voorwaarde was dat de franchisenemer minder dan 2 jaar geleden gestart is. In totaal werden 68 franchisenemers genomineerd van 45 verschillende franchiseformules en er werd 8.000 keer gestemd.

Genomineerden
De drie franchisenemers met de meeste stemmen waren Joyce Ebbing (Pink Pepper), Mariët van Laar (Shoeby) en Bart Pronk (Welkoop). De drie genomineerden zijn bezocht door een vakjury en een mystery shopper, waarna de uiteindelijke winnaar werd bepaald. Volgens de jury zorgt Mariët van Laar voor een goede werksfeer voor de medewerker en een positieve uitstraling van de winkel.

Dolblij
Mariët van Laar is dolblij met haar award. “Het is super gewoon”, reageert ze. Ze is anderhalf jaar geleden begonnen met haar franchisewinkel van Shoeby Fashion in Epe. “Het bevalt goed, ik ga fluitend naar mijn werk toe.” Haar enthousiasme werkt door in de winkel. “Ik denk dat ik gewonnen heb, omdat ik altijd in actie ben. Ik ben bijna altijd zelf aanwezig in de winkel, altijd bezig de winkel te promoten en ik heb veel aandacht voor de klanten. We hebben koffie, spekkies en een playstation voor de kinderen en kranten en autobladen voor de mannen. Het is het totale plaatje waardoor mensen zich hier thuis voelen.”