TOP

Shoeby hoofdsponsor van tv-programma Trinny en Susannah

Even snel in je joggingspak naar de supermarkt? Grote kans dat Trinny Woodall en Susannah Constantine ineens voor je neus staan. Het duo komt naar Nederland voor het programma 'Trinny en Susannah: Missie Holland'. Fashionketen Shoeby is hoofdsponsor van het programma.

In het RTL 4 programma ‘Trinny en Susannah: Missie Holland’ gaat het wereldberoemde stijlduo op zoek naar medelanders die wel wat advies op het gebied van haar, make-up en kleding kunnen gebruiken. Elke week plukt het Britse stijlduo zo’n twaalf landgenoten van straat om te restylen.

Shoeby hoofdsponsor
Fashionketen Shoeby is als hoofdsponsor aan het programma verbonden. Directeur Mieke van Deursen in een persbericht: “De eigenzinnige Trinny & Susannah passen heel goed bij Shoeby. Ook zij zijn, net als wij, continu bezig om vrouwen en mannen mooier te maken.”

 Trinny en Susannah zijn bekend van de Britse makeover-show ‘Trinny & Susannah undress’. De wereldberoemde stijlgoeroes hebben inmiddels een eigen kledinglijn, schreven bestsellers en zijn bij Oprah geweest. Ook brachten ze vorig jaar een figuurcorrigerende ondergoedcollectie op de markt.

Benieuwd naar de adviezen van het stijlduo? ‘Trinny en Susannah: Missie Holland’ is vanaf 1 september iedere woensdag tussen 21.30 en 22.30 te zien op RTL 4.