TOP

Shoeby en Lake Side: nieuwe directie en buitenlandplannen

De directie van de Van Deursen Retailgroep (Shoeby/Lake Side) is uitgebreid met Marc Estourgie (CEO) en Sven Bleekemolen (COO). Zij gaan samen met de huidige directie, bestaande uit Mieke van Deursen en Hans den Arend, het bedrijf leiden.

De nieuwe CEO Marc Estourgie was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor C&A België en Luxemburg. Daarvoor leidde hij Marca Nederland, een zusteronderneming van C&A. COO Sven Bleekemolen werkte voorheen in managementfuncties bij WE en O’Neill. Samen zullen zij de expansie van de twee retailconcepten Shoeby en Lake Side leiden. Shoeby en Lake Side willen in de komende twee jaar ongeveer 100 winkels openen in Nederland. Daarnaast willen ze expanderen in het buitenland.  

Shoeby en Lake Side zijn onderdeel van de Van Deursen Retailgroup. Shoeby is in 1981 opgericht door Mieke en John van Deursen en heeft inmiddels 200 retail- en franchisewinkels in Nederland en 6 in België. Jeansketen Lake Side bestaat sinds 1977 en is sinds enkele jaren onderdeel van de Van Deursen Retailgroup. Er zijn 60 winkels in Nederland.