TOP

Setter

Het is een misvatting dat classic, ouderwets is. Overtuiging volgt veelal op ervaring. Veel ondernemers ervaren dagelijks de voordelen uit de samenwerking met het merk, om reden van pasvorm, prijsniveau, variatie in de collectie, mogelijkheid tot nabestellen, een perfect NOS aanbod en de kennis binnen het merk over de benadering van de doelgroep. De doelgroep is al jaren in beweging en met de collectie van Setter heeft men een prima mogelijkheid deze groeiende doelgroep goed te bedienen.

Setter collectie bericht:
De belangrijkste insteek voor de collectie Setter is de consument een ongedwongen, toegankelijke combinatiemogelijkheid aan te bieden met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De consumentenmarkt verandert sterk en snel. Dit speelt voor de oudere consument even zozeer als voor de jongere consument. Mogelijk voornamelijk voor de eerste groep in onze beleving nog sterker, aangezien we dit voor de jongere consument vanzelfsprekend vinden. Nee, juist de senior consument heeft behoefte aan een kledinglijn waarbij zij zich prettig voelt; niet als klassiek of ouderwets wordt betiteld maar juist verzorgd, vlot en met de aandacht die ze verdient.

Collectieomschrijving Setter herfst/winter 2011
(nog geen foto’s beschikbaar)

De herfst- en wintercollectie van Setter kenmerkt zich door een vernieuwend stofgebruik van vooral soepele en vrouwelijke materialen in pantalons en rokken die zich prima laten combineren met blouses in diverse prints. De blouses zijn verkrijgbaar in synthetische materialen, daarnaast ook in licht fancy structuurstoffen in katoen of andere mengingen. Veel verfijnde en sportieve details geven een vernieuwend gezicht aan de collectie, die daarmee een vlottere uitstraling heeft gekregen. Contraststiksels, fantasiesteken, metalen accessoires, kleine strass steentjes en andere details maken het geheel smaakvol en tevens vlot.

De combinatiemogelijkheden van pantalons en rokken enerzijds, en blazers/blouses anderzijds zijn optimaal en leiden tot een gevarieerd, speels beeld waarbij het mixen en matchen breed is doorgevoerd. Een commercieel, aansprekend silhouet is het resultaat wat nog versterkt wordt door verschillende gedessineerde blazers die uitstekend bij de pantalons passen.

In de pantalons en rokken wordt naast synthetische materialen veel gebruik gemaakt van rijke gemêleerde kwaliteiten in polyester/viscose, katoen/polyester en diverse katoen/elastan stoffen. De kleurbeelden in deze collectie zijn vernieuwend, winters, warm en elegant en dragen bij tot een geheel dat meer dan ooit uitdaagt om gekocht en gedragen te worden.

Het NOS programma levert een grote bijdrage aan het totale resultaat. Setter geeft dit programma veel aandacht. Beschikbaarheid en snelle leveringen staan borg voor een optimale verkoop. De snelheid geeft u als onze klant de zekerheid uw klant goed en vol vertrouwen te kunnen bedienen.

De collectie van Setter omvat rokken, pantalons, blouses, vesten, jasjes, pullovers en shirts in diverse materialen en kleurstellingen.

Kleurbeeld Setter collectie 1
Het aanbod bestaat uit 6 kleurgroepen die deels op elkaar aansluiten:
1 – Marine-Azalea-Antraciet
2 – Grijs-Kobalt-Wolwit-Zwart
3 – Nougat-Taupe-Beige-Bleu en Wolwit
4 – Bordeaux-Kersenrood-Taupe
5 – Zwart-Wolwit-Grijs
6 – Antraciet-Petrol-Wolwit

Deze collectie kent een verkoopperiode van 10 december 2010 t/m 28 februari 2011.
De leveringsperiode loopt van 1 augustus 2011 t/m 30 september 2011.

Kleurbeeld Setter collectie 2
Het aanbod bestaat uit 4 kleurgroepen
1 – Zwart-Rood
2 – Antraciet-Roze
3 – Grijs-Bleu-Asphalt
4 – Marine-Bleu-Klei

Deze collectie kent als verkoopperiode 4 februari 2011 t/m 15 april 2011.
De leveringsperiode loopt van eind augustus 2011 t/m 15 oktober fix.

Setter collectie bonnetterie en shirts, jasjes, pantalons, rokken en blouses sluiten uitstekend bij elkaar aan. Van vlot en zelfs sportief, tot elegant en verzorgd. Setter laat veel ruimte in het samenstellen van de collectie. Zowel retailers als consumenten zijn in staat er individuele keuzes uit te maken, wat de diversiteit positief beïnvloedt.

Setter: Verrassend, vlot en toegankelijk. De consument zoekt nieuwe vormen en dessins die qua pasvorm aansluiten bij haar behoefte.

U kunt de collectie van Setter inzien in onze showrooms in Almere en Veenendaal. Onze vertegenwoordigers bieden u op afspraak graag de gelegenheid om aan huis de collectie in te kopen.

(0318-519117 voor meer informatie)

www.setter.nl