TOP

Setter maakt doorstart

Nadat Setter House in januari haar eigen faillissement aanvroeg, wordt er nu een doorstart voor het merk Setter gemaakt.

Het merk Setter maakt een doorstart onder het bedrijf Mills Fashion Company B.V. “Wij hebben de merknaam en de orderportefeuille overgenomen en zullen voor dit voorjaar en ook het najaar gaan leveren” , vertelt Jessica Mulder van Mills Fashion Company B.V. tegen Textilia: “Setter House en alle BV’s die daarbij horen bestaan niet meer. Ons bedrijf gaat nu het merk Setter verzorgen.” 


Faillissement
 

Op 3 februari 2015 werd kledingbedrijf Setter House door de rechtbank failliet verklaard nadat ze hun eigen faillissement aanvroegen. De budgetten stonden bijzonder onder druk ondanks de doorgaans goede verkoopresultaten van de collecties van Setter op de winkelvloer. 

Het faillissement ging om 4 bv’s, te weten Setter House bv, Setter House Holding bv, Setter House International bv en Setter House Retail bv. 

Drie merken

Setter House voerde onder andere het kledingmerk Setter, tot 2011 bekend als Setterlady en Setterlaine, en de kledingmerken My Best Jeans en SLC. In 2012 opende Setter House nog een eigen winkel in Zeist voor het merk Setter.