TOP

Selected Homme breidt uit met capsulecollectie [foto’s] *

Mannenmodemerk Selected Homme heeft voor het komende lente/zomerseizoen zijn collectie uitgebreid met een speciale lijn Selected Homme+ København. Deze capsulecollectie verschijnt twee keer per jaar en bestaat uit drie thema’s die inspelen op de trends van dat moment.

De Selected Homme+ København-lijn is in eerste instantie ontstaan vanuit het idee om grotere winkels zoals de Bijenkorf en Zalando iets extra’s te kunnen bieden. Toen het merk enthousiaste reacties kreeg vanuit verschillende hoeken, besloot moederbedrijf Bestseller de extra lijn ook voor anderen op de markt te brengen. 

2016 HOMME Spring CITY08SHX DYLAN WORLD SNEAKER 9995

De lente/zomer 2016-collectie van Selected Homme+ København is gebaseerd op drie thema’s: World, City en Black Palms. De kledingstukken uit deze lijn zijn meer uitgesproken en van rijkere kwaliteiten dan de reguliere collectie. Zo bevat de collectie een hoodie-vest van leer, maar ook ‘gekledere’ items, zoals een gilet en cropped pantalons. En van de best verkochte items voor het komende seizoen is een overhemd met een dessin van vlinders. 

SHX OSLO WAISTCOAT 6995SHXLEATHER HOOD SHIRT 26995

De prijzen van de Selected Homme+ København-items liggen nu ongeveer gelijk met de reguliere Selected Homme-collectie (pantalon: 69 euro, sneakers: 99 euro), maar de bedoeling is dat het in de toekomst iets hoger zal liggen. Het doel van Bestseller is om met de nieuwe lijn bestaande klanten iets extra’s te kunnen bieden. 

SHXDYLAN SNEAKERSHXFOVE OSLO CROP TROUSERS 6995