TOP

Scotch & Soda opent eigen kledingwinkel in Duitsland

Scotch & Soda heeft een kledingwinkel in Hamburg. Het is de eerste eigen kledingwinkel van het Nederlandse label in Duitsland.

De kledingwinkel in Hamburg meet 328 m2 over twee etages waar de lijnen Scotch & Soda, Maison Scotch, Scotch Schrunk voor jongens en Scotch R’Belle voor meisjes worden verkocht.

Coole fashion stad
Volgens Dewy van Banning, verantwoordelijk voor PR & Marketing, is de keuze voor Hamburg logisch. “Hamburg is een supercoole fashion stad. Minstens zo hip als Berlijn, maar dan kleiner. Daar mag een Scotch kledingwinkel niet ontbreken.” De kledingwinkel is inmiddels een week open, maar donderdagavond vond pas de officiële opening plaats in aanwezigheid van Duitse pers en bloggers.

Verdere uitbreiding
De slogan ‘Amsterdam Couture’ zal op meerdere Duitse gevels komen te staan want Scotch & Soda heeft ook nog een kledingwinkel in Berlijn op de planning, zo meldt de Duitse website Textilwirtschaft. Het label heeft 30 eigen kledingwinkels in Nederland, België, Australië, Italië, Frankrijk en Amerika en meer dan 7000 verkooppunten wereldwijd. Welke openingen verder op de agenda staan is nog niet bekend.