TOP

Scholl Experience met Dyanne Beekman in de Bijenkorf

Op vrijdag 13 mei organiseert Scholl in samenwerking met imagoconsultant Dyanne Beekman een evenement in de Bijenkorf in Amsterdam.
Tussen 16.00 en 18.00 uur kiest Dyanne Beekman zestig deelnemers uit die toegang krijgen tot de Scholl Experience in de VIP-room. Uit de eerste honderd aanmeldingen worden tien extra winnaars gekozen, die een paar LTD Dolcini’s by Scholl ontvangen.
Tijdens de Scholl Experience is er een catwalkshow met de laatste kleding- en schoenentrends, gepresenteerd door Dyanne Beekman. In de VIP-room krijgen de winnaars onder het genot van een hapje en een drankje een spiegelbeeldtraining en deskundig haar- en make-up advies. Ook ontvangen ze een goodiebag.
Linda de Mol
Met de inleveractie wil Dyanne Beekman samen met Scholl een platform creëren dat bewustwording bij vrouwen moet stimuleren, want niet elke vrouw kan zich een paar nieuwe schoenen veroorloven. “Ook Linda de Mol, Wendy van Dijk, Marianne Thieme, Bridget Maasland en Leontine Borsato-Ruiters en nog meer bekende Nederlandse vrouwen hebben hun schoenen gegeven”, zegt de imagoconsultant.
“Hoop voor de toekomst”
Alle ingeleverde schoenen gaan naar Care for Family, een stichting die praktische hulp biedt aan (kansarme) gezinnen en personen met (financiële) problemen. “Door hen te helpen, krijgen ze meer zin in het leven, hoop voor de toekomst en wordt hun gevoel van eigenwaarde groter”, meent Dyanne Beekman.