TOP

Schoenencollectie Suri Cruise is een ton waard

Suri Cruise, de vijfjarige dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, bezit een schoenencollectie ter waarde van 150.000 dollar (omgerekend 102.375 euro). Dat melden Britse media.

De 32-jarige actrice Holmes heeft Marc Jacobs en Christian Louboutin op maat gemaakte schoenen voor haar dochter laten ontwerpen. Holmes is een groot fan van Marc Jacobs. De ontwerper creëerde speciaal voor Suri een paar schoenen met een hak van een model waarvan het orgineel geen hak heeft. De dochter van het sterrenkoppel loopt al sinds haar derde levensjaar op hakken.

“Suri weet precies wat ze wil hebben. Als ze haar zin niet krijgt, gaat ze huilen”, zei een anonieme bron tegen de Daily Mail. “Haar ouders zijn van mening dat Suri’s modegevoel gekoesterd moet worden, daarom laten ze Suri haar eigen kleding uitkiezen.”

Ferragamo-tas
Volgens de Britse media wordt de waarde van haar garderobe geschat op 3,2 miljoen dollar (2,18 miljoen euro). Onderdeel van Suri’s garderobe zijn een Ferragamo-tas van 800 dollar (546 euro) en een Dolce & Gabbana-trenchcoat van 2140 dollar (1460 euro).

Stijlicoon
Vorige maand publiceerde het tijdschrift Glamour een lijst uit met stijliconen. Suri eindigde op de 21e plaats en liet daarmee Lady Gaga en Sarah Jessica Parker achter zich.