TOP

Scabal levert stof voor Barack Obama

Scabal mag de machtigste man ter wereld kleden. De kleermaker van de Amerikaanse president Barack Obama plaatste onlangs een bestelling bij de stoffenleverancier.

In een persbericht aan de media vertelt Scabal trots over de bestelling van de Four Seasons stof door Georges de Paris: dé kleermaker van de Amerikaanse president Barack Obama. ‘Georges de Paris is al vele jaren de vaste kleermaker van het witte huis en heeft al vaak een beroep gedaan op de expertise en kwaliteit van Scabal. Behalve aan presidenten leverde Scabal ondermeer ook pakken aan Tom Cruise, Michael Jordan, Donald Trump en Daniel Craig als James Bond.’

Georges de Paris snijdt zelf de klassieke pakken voor de president uit de Four Seasonsstof. Scabal gebruikt voor deze stof alleen biowol. Deze wol komt van schapen die op weiden grazen die niet behandeld zijn met chemische meststoffen of onkruidbestrijders. Barack Obama hoeft het pak niet vaak naar de stomerij te laten brengen, want de zilver-ion technologie houdt de stof hygiënisch en fris. En mocht zijn Portugese waterhond met vieze poten tegen hem opspringen, dan hoeft hij zich geen zorgen te maken want een tweede finishing houdt de stof water- en vuilafstotend.