TOP

Saucony introduceert prestatieverhogende sportkleding

Voor sporters die streven om het maximale uit zichzelf te halen lanceert Saucony de nieuwe sportlijn AMP PRO2: compressiekleding voor prestatieverhogende sportprestaties.

Hardloopmerk Saucony heeft een nieuw element toegevoegd aan de compressie sportswearcollectie die er normaal voor zorgt dat spieren minder snel vermoeid raken en kleine schades aan het spierweefsel sneller herstellen. De nieuwe AMP PRO2 is gemaakt van een speciaal samengestelde technische vezel met 13 verschillende natuurlijke mineralen. Deze zogenoemde Celliant vezel zorgt ervoor dat de energie die het lichaam afgeeft tijdens het sporten wordt hergebruikt door het via de huid weer in het lichaam te brengen.

Zuurstof toename

De nieuwe lijn van Saucony heeft nog een ander voordeel. Door het dragen van deze vernieuwende sportkleding neemt het zuurstofgehalte in het bloed toe en wordt het zuurstoftransport met 15 tot 20 procent versneld. Dit helpt het lichaam efficiënter om te gaan met de zuurstof door het gelijkmatiger in het lichaam te verdelen. Resultaat: een verbetering van het uithoudingsvermogen en de prestaties. De compressiekledinglijn AMP PRO2 van Saucony telt een aantal training- en recovery-artikelen voor hem en haar en deze outfits zijn behalve voor running ook geschikt voor gebruik bij andere sporten.