TOP

Samenwerking Skechers en RebelQ

Schoenenmerk Skechers en kledingmerk RebelQ hebben de handen ineengeslagen. in de nieuwe campagne van Skechers zijn de modellen gekleed in de kleding van RebelQ.

Skechers Kids en RebelQ willen van elke dag een feest maken en dan kan glam en glitter niet ontbreken. De zomercollectie van zowel RebelQ als Skechers Kids spettert dan ook aan alle kanten. RebelQ brengt voor meiden van 0 tot 14 jaar een kledingcollectie aangevuld met tassen, sokken, pyjama´s en ondergoed. Skechers zorgt hierbij voor bijpassende stoere en lieve meidenschoenen. Geheel in lijn met het RebelQ concept zijn er voor de stoere Rebel-meisje outdoor boots en hoge sneakers met fonkelende applicaties. Voor het klassiekere Queen-typetje zijn er gympjes met een hoog glittergehalte.

Spots op Disney & Nickelodeon

Het is voor het eerst dat Skechers Benelux een samenwerking aangaat met een kinderkledingmerk voor zijn campagne. Aankomende maanden zal Skechers veelvuldig met de collectie van Twinkle Toes op de kidschannels Disney & Nickelodeon te zien zijn.

RebelQ

RebelQ lanceerde de allereerste collectie voor winter 2010 spectaculair met een modeshow in de Efteling en een actie met Nickelodeon TV. RebelQ wist Nederland en de rest van Europa snel te overtuigen. Nederland telt 55 RebelQ-verkooppunten en België vier. Ook is RebelQ al te vinden in Rusland, Marokko, Curacao, UK, Schotland en Ierland.

Skechers

Skechers werd in 1992 opgericht in de VS door de vroegere eigenaars van het schoenenmerk LA Gear. Sinds 1994 is het label in Europa verkrijgbaar.