TOP

Samen met Reef voor het goede doel

Wil jij je steentje bijdragen deze zomer op een slipper die er ook nog fashionable uitziet? Koop dan de Ugandal slipper. In samenwerking met 31Bits heeft Reef deze frisse, trendy en elegante slipper uitgebracht.

Uganda wordt al 20 jaar geteisterd door een oorlog tussen het Ugandese regime en de ‘Lords Resistance Army’. Hierdoor zijn zeker 1 miljoen mensen verdreven naar asielzoekerkampen waar zij in armoede en wanhoop leven. 31Bits is een organisatie die opkomt voor de vrouwen uit deze kampen in de hoop ze een betere toekomst te kunnen geven. Ze worden geholpen bij het creëren van vraag naar de kralen en sieraden die deze vrouwen maken.

Duurzaam
De Reef Ugandal slipper is versierd met kleurrijke kraaltjes op de band die direct van de Ugandese vrouwen uit de kampen zijn gekocht. Doordat deze kraaltjes met de hand zijn gemaakt is geen paar meer hetzelfde. De slipper is geheel van duurzame materialen gemaakt: de kralen van gerecycled papier, het leer is chroomvrij en de zool is vervaardigd uit gerecycled hardhout.

 

De slipper kost € 59,95 in de winkel. Kijk op de website van Reef of 31bits voor meer informatie.