TOP

Sam Friday is zeer tevreden gebruiker van VMSII

Sam Friday uit Amsterdam maakt sinds september jl. met veel enthousiasme gebruik van VMSII van softwareproducent Vendit. Sam Friday is momenteel gevestigd in Amsterdam en Alkmaar, maar zijn van plan de komende jaren flink te groeien. Sam Friday heeft tevens een webshop die met de VMSII e-commerce module aan VMSII is gekoppeld. Met deze koppeling worden de orders automatisch in VMSII geïmporteerd en verwerkt. Niet alleen is dit efficiënt en effectief, het is vooral tijdbesparend.

Niels de Boer, mede-eigenaar van Sam Friday: ‘Sam Friday wil transparant en efficiënt werken. Om dit na te streven hebben wij gekozen voor het VMSII winkelmanagementsysteem. VMSII geeft een gedetailleerd inzicht in de verkopen van onze verschillende vestigingen. Hierdoor kunnen wij zo effectief en zo snel mogelijk de ontwikkelingen per filiaal inzien.’

Over Sam Friday

Het nieuwe intimate modemerk Sam Friday is jong, sexy, actief, fris, modebewust en staat vol in het leven. De oprichters van Sam Friday, Edwin Junge en Maarten Uttien, vonden dat er in Nederland maar weinig mooie, hippe en modische lingerie te vinden was.

Kijk voor meer informatie over Sam Friday op www.samfriday.com

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII®, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 8.000 gebruikers in meer dan dertig branches.

De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Kijk voor meer informatie over Vendit op www.vendit.nl