TOP

Salvatore Ferragamo showt zomercollectie 2020 op Pitti Uomo 96

Het Italiaanse modelabel Salvatore Ferragamo showt op de 96ste editie van het populaire mode-event Pitti Immagine Uomo de nieuwe zomercollectie voor 2020, onder leiding van de nieuwe creatief directeur Paul Andrew.

De modeshow van Salvatore Ferragamo in Florence, de thuishaven van het Italiaanse mannen- en vrouwenmerk, focust zich op de evolutie van de mannenlijn van het merk. De show vindt plaats op vindt plaats op dinsdag  11 juni 2019. De Pitti Immagine Uomo vindt plaats van 11 tot en met 14 juni in Florence.

Hart

Creatief directeur Paul Andrew heeft de nieuwe zomercollectie gemaakt samen met Guillaume Meilland. Hij is de hoofddesigner van de mannenmodecollecties. “Florence is ons hart, een deel van onze geschiedenis, en we zijn enthousiast om hier terug te zijn”, reageert Ferruccio Ferragamo, president van het merk.

MSGM

Verder viert het Italiaanse merk MSGM zijn 10-jarg bestaan op de Italiaanse mannenmodevakbeurs. Dat doet ontwerper Massimo Giorgetti (zie foto) op donderdag 13 juni met een modeshow waarop het merk evenens zijn zomercollectie voor 2020 zal presenteren.”Ik ben erg blij om terug te keren naar Pitti Uomo met de MSGM Men’s Collection die we in 2013 officieel hebben gepresenteerd met een evenement in Florence,” zegt Giorgetti. “Het was de eerste keer dat een internationaal publiek werd voorgesteld aan MSGM, erg belangrijk om opnieuw de gast te zijn op dit evenement.”

EVT_msgm