TOP

Sacha Golden Heel Award 2009

Voor de tweede keer krijgen veelbelovende modestudenten van Fashion Institute Arnhem (FIA) een kans om hun eigen schoenen voor het Nederlandse schoenenlabel te ontwerpen. Een vakjury kiest welke van de tien ontwerpen straks exclusief in de winkels van Sacha te koop zal zijn.

De jury is samengesteld uit professionals uit de modewereld: Angelique Westerhof – Directrice Fashion Institure Arnhem, Jan Taminiau – Modeontwerper, Bastiaan van Schaick – Fashion Director Avantgarde en Coach Holland’s Next Top Model, Helena Rietjens – Schoenontwerpster, Georgette Koning – Mode journalist NRC.NEXT, Elsevier, Link, Fiona Hering – Journalist en RTL Boulevard en Paul Termeer – Directeur Sacha.

Zij bepalen in januari 2009 wie van de tien jonge ontwerpers zich de winnaar van de ‘Sacha Golden Heel Award 2009’ mag noemen.

Het winnende model zal in productie genomen worden en vanaf eind januari in limited edition verkocht worden in de Sacha-winkels.

Op de website www.goldenheel.nl kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriete ontwerp. De online stemmers maken kans op tickets voor de FIA-show en 100 euro aan waardebonnen van Sacha.