TOP

s.Oliver Store geopend in Belgische modestad Hasselt

Het Belgische Hasselt, dat zich graag als modestad profileert, is een s.Oliver Store rijker. Op donderdag 3 september 2009 werd daar de zesde winkel in de Benelux geopend.

s.Oliver Benelux heeft nog meer groeiplannen. Er zijn nu s.Oliver Stores in Antwerpen, Leuven, Maastricht, Sittard en Enschede. “Eind 2010 willen we aantal eigen winkels verdubbelen. In 2010 staan Kortrijk en Venlo gepland”, aldus Michael Doerell in een interview met Textilia in juli 2009.

“Aan de hand van marktvolume, ons verwachte marktaandeel en de omzet daarbij, weten we wat we in welke stad nodig hebben om goed te draaien. Van elke stad hebben we de potentie tot in detail vastgelegd en aan de hand van dit distributieplan beoordelen we beschikbare locaties. Het is een kwestie van wachten op de kansen die zich voordoen. We kunnen, maar moeten niet. Door onze verschillende segmenten hebben we natuurlijk nog de mogelijkheid om de invulling te optimaliseren. Zo vind je in grote steden een complete lifestylestore voor het hele gezin. In de komende vier jaar streven we naar 20 winkels per land met daarnaast franchisepartners en natuurlijk wholesaleklanten.”

De s.Oliver Store in Hasselt (Belgie)is gelegen aan de Koning Albertstraat 2-10.