TOP

Runnersworld Arnhem verwelkomt eerste klanten

Runners overspoelen Nederland en Runnersworld speelt hier behendig op in. Op 21 juni werd de 24ste vestiging van Runnersworld in Arnhem geopend. Een primeur want dit is de eerste Runnersworld waarvan het winkelinterieur geheel is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl.

De tweede hardloopgolf in Nederland legt hardloopzaken in Nederland zeker geen windeieren. Runnnersworld, een formule van Euretco, heeft dan ook als streven om eind 2012 nog 11 andere hardloopspeciaalzaken in Nederland te openen en op 35 vestigingen uit te komen. Volgens formulemanager Runnersworld, Damy Rutjes, stond de stad Arnhem al lang hoog op het verlanglijstje om daar een Runnersworld te openen. Toch duurde het nog 1,5 jaar voordat er een geschikte locatie was gevonden aan de Ir. J. P. van Muijlwijkstraat.

Nieuwe look
De winkel van Peter Anbeek beslaat een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter en is de eerste Runnersworld (RW) vestiging in compleet nieuwe stijl. Zo siert het nieuwe RW logo de pui en huist het pand een volledig vernieuwd winkelinterieur. “De omgeving van een hardloper, denk aan de stad of de natuur, hebben we vertaald naar ons nieuwe interieurconcept door het gebruik van gerelateerde materialen. Denk aan beton (stad) en hout (natuur),” vertelt Damy Rutjes. Bij Peter en zijn team in Arnhem zijn natuurlijk alle bekende schoenenmerken aanwezig zoals Asics, Brooks, Adidas, Saucony, Mizuno New Balance en Nike. En ook voor wat betreft kleding is er een groot assortiment te vinden in gerenommeerde merken als Falke, Nike, Gore, Asics, Brooks en Odlo.

Runnersworld heeft sinds 1 juli een vernieuwde website. Klik hier om daar naar toe te gaan.