TOP

Roy Donders ontwerpt WK-juichpak voor Jumbo [video]

Stylist van het Zuiden Roy Donders heeft een WK-juichpak ontworpen voor supermarktketen Jumbo.

Roy Donders, bekend van het Nederlandse televisieprogramma Stylist van het Zuiden, heeft een oranje huispak gemaakt voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië: het juichpak. Vanaf woensdag 21 mei 2014 kunnen klanten van supermarktketen Jumbo sparen voor de Oranje-outfit. Het oranje juichpak is een variant op de welbekende huispakkenlijn van Roy Donders.

Sparen voor een huispak
Vanaf woensdag 21 mei 2014 krijgen klanten van Jumbo één WK-zegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Bij vijf zegels kan je tegen betaling van 9,99 euro een WK-juichpak bestellen. De pakken zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen en verkrijgbaar in drie verschillende maten. Het oranje pak van Roy Donders is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Wie het juichpak graag wil hebben moet er snel bij zijn: voor de limited edition geldt op=op. Eerdere huispakken van Roy Donders gingen als warme broodjes over de toonbank.

René Froger
Jumbo lanceert dinsdagavond 20 mei 2014 de WK-campagne ‘We geven ze op hun donders’ voor het Roy Donders-juichpak. René Froger heeft speciaal voor de campagne het WK-lied Juich voor Nederland opgenomen. “Het unieke juichpak wordt daarbij een absolute must have,” zegt Matthijs Moeken, directeur marketing van Jumbo, in een persbericht.

Bekijk hieronder de reclamecampagne van het juichpak.


Moderne kassa
Op vrijdag 16 mei 2014 is de nieuwe winkel Rojami’s van Roy Donders geopend in Tilburg. De veelbesproken stylist slaat met zijn winkel een modern pad in. Het Schijndelse automatiseringsbedrijf easyPOS software heeft de totale winkelautomatisering inclusief een compleet kassasysteem geleverd. Zus Rian heeft voor haar winkel Rijami’s ook een easyPOS kassa aangeschaft.