TOP

Rondreizende theatervoorstelling ‘Koester de Klant’

Hoe klantgericht zijn medewerkers in de mode en sport? Ontdek het met 'Koester de Klant'. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 1 oktober.

Mode- en sportzaken kunnen nu op een originele manier hun medewerkers bijscholen. In de theatervoorstelling ‘Koester de Klant’ draait het om aandacht voor de klant en nog klantgerichter werken. In de twee uur durende sessie op de bühne wordt een en ander met humor aan de man gebracht. Ook de confrontatie wordt niet geschuwd. Hiervoor zal een expert vooraf en onaangekondigd de bedrijven bezoeken die zich hebben aangemeld en daarbij letten op het serviceniveau van de medewerkers.

In het theater krijgen deze winkels dan een spiegel uit de eigen praktijk voorgehouden. Dat is spannend en confronterend, maar vooral bedoeld als leuk en leerzaam. De rondreizende theatervoorstelling is gratis en bedoeld voor eigenaars en medewerkers van mode- en sportwinkels. Per theater is er plaats voor ongeveer 200 personen, dus vol=vol.

Follow-up voor ondernemers: bijeenkomst en trainingen

Het blijft niet bij één theateravond. Voor ondernemers is er een bijeenkomst waarin verbeterpunten worden besproken met een adviseur. Deze vinden plaats op een ander moment bij het Branche Bureau Mode in Nieuwegein. Ondernemers krijgen dan informatie en handige tips over o.a. opleidingen en trainingen om klantgericht en scherp te blijven.

De data van de voorstellingen voor modebedrijven zullen zijn:
Maandag 10 oktober in De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Maandag 17 oktober in de Junushoff Wageningen
Maandag 6 februari 2012 in Castellum Alphen aan den Rijn
Maandag 5 maart 2012 in De Speeldoos Vught

De data van de voorstellingen voor sportzaken zullen zijn:
Maandag 7 november in de Junushoff Wageningen
Maandag 19 maart 2012 in Castellum Alphen aan den Rijn

Koester de Klant is een initiatief van Branche Bureau Mode in samenwerking met STIVO Retail en wordt mogelijk gemaakt door het sociaal fonds mode- en sportdetailhandel.
Aanmelden: www.bbmode.nl/koesterdeklant