TOP

Romano Shawls – Shawls

SHAWLS

Romano Shawls heeft shawls in verschillende exclusieve stijlen en kwaliteiten. Zoals shawls van zuiver zijde, viscose, linnen, katoen, wol en cashmere. In de Romano Shawls showroom in het WFC in Amsterdam zijn de shawls uit voorraad leverbaar!
 
 

Nieuw: Betty Boop shawls exclusief bij Romano

Romano shawls, producent en groothandel in exclusieve shawls, tassen en riemen, heeft de Europese licentie verworven voor Betty Boop shawls. Eigenaar Gustavo Acampora is er blij mee. “Ik ben verliefd op Betty Boop”, bekent hij lachend. “En ik verwacht dat onze klanten deze collectie ook leuk gaan vinden. Het is een unieke collectie en Betty Boop past in deze tijd. Net als in de jaren dertig, de tijd van Betty Boop, hebben we te maken met een economische crisis, maar het was ook een periode waarin bijvoorbeeld de kunst nieuwe wegen insloeg en waarin accessoires belangrijk waren.”

De Romano Betty Boop collectie bestaat uit exclusieve shawls van een geweven viscose kwaliteit. Daarnaast zijn er pareo’s die zijn te dragen als shawl of als pareo bij badkleding. Er zijn diverse zomerse, actuele thema’s in kleuren als rood, roze, turkoois en groen in combinatie met zwart. De winkelverkoopprijs voor een pareo is € 35.-. De collectie is uit voorraad leverbaar vanaf begin april 2011. Wie geïnteresseerd is in de Romano Betty Boop collectie kan vrijblijvend langskomen in de showroom in het World Fashion Centre of een afspraak maken met Debora Acampora.

Contactformulier »

Betty Boop 1 Betty Boop 2

Betty Boop shawls zomer 2011