TOP

Roetgerink Mode en Schoenen wint EK Passion Star

Op vrijdag 15 september 2017 heeft Roetgerink Mode en Schoenen een Passion Star gewonnen. De prijs wordt ieder jaar vergeven door de Duitse retailorganisatie EK/servicegroup. Op 5 oktober werd de prijs door de burgemeester van Wierden in de winkel uitgereikt.

In het bijzijn van zeshonderd gasten, heeft Roetgerink Mode en Schoenen op vrijdag 15 september 2017 in Bielefeld een Passion Stargewonnen van de Duitse retailorganisatie EK/servicegroup, het moederbedrijf van Euretco. Roetgerink won tijdens de zevende editie de prijs voor ‘Passie met traditie, creativiteit en heel veel emotie’. “Zo trots dat we deze prijs mee naar Enter mogen nemen”, schrijft het Overijsselse bedrijf op Facebook.

Passion StarIeder jaar reikt EK/servicegroup – een samenwerkingsverband waarin meer dan 4.100 eenmanszaken in de detailhandel hun krachten bundelen – de Passion Star uit. De organisatie vindt het belangrijk om leden die zich onderscheiden in het zonnetje te zetten. Een vakjury uit de wetenschap, handel, bedrijfsleven en media kiest drie winnaars die beoordeeld worden op onder andere emotie, duurzaamheid, kwaliteit, ondernemingscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en lifestyle. Daarnaast wordt er ook een publieksprijs weggegeven. Meer dan zestig bedrijven waren dit jaar genomineerd.

Donderdag 5 oktober vond de uitreiking nog eens plaats in de winkel in Enter. De prijs werd er door de burgemeester van Wierden in de winkel uitgereikt.