TOP

Rini van Trigt koopt Quick-aandelen terug

Marrini B.V., het moedermaatschappij van Quick en Ferrini B.V., heeft via een persbericht bekend gemaakt dat meerderheidsaandeelhouder Rini van Trigt de aandelen van Achten Fashion Group heeft teruggekocht.

Rini van Trigt en compagnonĀ Ferenc van der Vlies maakten in 2001 een doorstart met het Nederlandse Quick. Het merk ging in 1992 over de kop, maar de twee ondernemers zagen nog genoeg marktkansen in het merk met de twee strepen. In plaats van het vizier alleen te richten op het schoenensegment werd het Quick productenpallet uitgebreidĀ met casual- en golfkleding.

Ex-eigenaar
De Achten Fashion Group (AFG) was mede-eigenaar van Quick Sports International (QSI) b.v. en Marrini b.v., maar de eigenaar van de merknaam en beeldmerkrechten van Quick gaat nu zelfstandig verder.

Merkontwikkeling
Naast het ontwikkelen van nieuwe productlijnen is Quick ook de dialoog aangegaan met de consument. De focus op sportsponsoring is uitgebreid naar de amusementsindustrie. Een samenwerkingsverband met de wereldbekende dj Armin van Buuren is hiervan een voorbeeld.