TOP

Ricardo Lievense aan de slag voor Wonderbra en Shock Absorber

Na een korte afwezigheid is Ricardo Lievense vanaf november 2011 weer terug in de bodyfashion branche. Hij gaat aan de slag bij Es van Schijndel Sales, de agent voor Wonderbra, Platex en Shock Absorber in de Benelux.

In de rol van sales & marketing manager bij Es van Schijndel Sales bv. uit Zwanenburg zal hij met zijn team verantwoordelijk zijn voor de merken Shock Absorber sportbeha’s, Wonderbra lingerie en Playtex functionele lingerie. Deze merken zijn onderdeel van het grote BDApparel dat een merkenportfolio heeft van 12 merken, voortgevloeid uit het vroegere Sara Lee Intimates.

In deze rol zal Ricardo Lievense commerciële aansturing aan het team geven en zich focussen op de optimalisatie van de verkoop, presentatie en het distributiebeleid van bovengenoemde merken.

Ricardo Lievense begon zijn carrière ooit bij Iduna uit Uden als account manager, daarna kreeg hij een leidinggevende rol in Nederland voor het Oostenrijkse Wolford. Tussen 2001 en 2006 is hij in dezelfde functie eerder ruim 5 jaar werkzaam geweest bij Es van Schijndel uit Zwanenburg. Daarna vervulde hij functies bij Schiesser en After Eden.