TOP

Replay officiële sponsor FC Barcelona

Het Italiaanse jeansmerk Replay is de komende vier jaar de officiële kledingsponsor van het eerste elftal van FC Barcelona.

Het Italiaanse Fashion Box, moederbedrijf van Replay, Replay & Sons, We Are Replay, Red Seal en Replay Footwear, zal de komende vier jaar zowel de kleding als de schoenen van de spelers van het eerste elftal van FC Barcelona sponsoren.

Kleermakersgevoel 

Replay gaat een officiële én een smart-casual lijn creëren voor het eerste voetbalteam van FC Barcelona. Daarbij wordt het traditionele jeansconcept gecombineerd met het ultieme kleermakersgevoel. De klassieke indigo stof krijgt een luxe uitvoering in een uniek en exclusief superlicht maatpak.

Bron van inspiratie 

Matteo Sinigaglia, directeur van Fashion Box, toont zich in een persbericht meer dan verheugd over de samenwerking. “Zowel Replay als FC Barcelona streven naar excellentie in hun vakgebied en Barça is niet alleen een partner voor ons maar ook een grote bron van inspiratie. Dit is de eerste keer dat een denimbedrijf haar intrede doet in de wereld van het voetbal. Wij zijn ervan verzekerd dat de producten die wij voor hun gaan ontwikkelen de wereld zullen verbluffen.”