TOP

Rehab komt met ‘Ben Tattoo Saunders’-schoen

Schoenenmerk Rehab is opnieuw een samenwerking met Ben Saunders aangegaan. Afgelopen woensdag 7 december werd de 'Ben Tattoo Saunders'-schoen gelanceerd, de opvolger van de 'Rehab Ben Saunders Limited'.

In het Pompstation in Amsterdam-Oost hadden een groot aantal schoendetaillisten en journalisten zich verzameld voor de lancering van de getatoeërde schoenen en een optreden van de winnaar van ‘The Voice of Holland’. Hij zong onder andere een cover van Amy Winehouse’s grote hit ‘Rehab’.

Van de ‘Ben Tattoo Saunders’ zijn 2500 paar gemaakt en de schoenen zijn verkrijgbaar in vier kleurcombinaties: zwart/wit, donkerblauw/grijs, camel/donkerbruin en blauw/zand. “Het grootste gedeelte is al uitgeleverd, maar er is nog een kleine voorraad voor nabestellingen,” zegt Jeremy Westerhuis van Rehab.

Vrouwelijke variant
Ook is er op veler verzoek een zwart/witte damesversie gemaakt. Deze vrouwelijke variant van de ‘Ben Tattoo Saunders’ is aleen via internet verkrijgbaar. “Dat is een experiment”, vertelt Jaco Flach van Rehab.

2012
Of Rehab en Ben Saunders in 2012 opnieuw zullen samenwerken weet de zanger nog niet. “Dat zien we nog wel. Ik kijk nooit zo heel ver vooruit. Misschien is dat een Engelse eigenschap”, aldus de getatoeërde  zanger.