TOP

Reebok start met EasyTone kleding

Sinds Reebok in 2009 de EasyTone footwear lanceerde, is deze schoen uitgegroeid tot een succesverhaal. Dat verhaal krijgt een vervolg nu het merk EasyTone apparel presenteert.

De nieuwe EasyTone kledingcollectie van Reebok zorgt samen met de schoenen voor een volledige body workout. De kleding prikkelt en versterkt de belangrijkste spieren tijdens de dagelijkse bezigheden. Hiermee is Reebok naar eigen zeggen de eerste die een collectie kledingstukken presenteert die helpen bij de ontwikkeling van een vitaal lijf.

 

ResisTone banden 

De EasyTone apparel collectie is gemaakt van comfortabele lycra met speciaal ingezette ResisTone banden. Deze banden geven meer resistentie met elke beweging en zijn strategisch geplaatst. Hiervoor heeft Reebok gekeken naar kleding van professionele sporters waarin al langer met verstevigde banden worden verwerkt. In de EasyTone broeken zijn de banden kruislings ingezet rondom de billen en hamstrings, waardoor bij elke stap wordt gewerkt aan strakkere billen en benen. De banden in de bovenkleding geven extra compressie rondom de schouderbladen om het bovenlichaam te vormen én versterken. Tegelijkertijd wordt een betere houding en lichaamslijn aangemoedigd.

 

Mag gezien worden

De EasyTone apparel collectie bestaat uit een lange strakke broek, driekwart legging, mouwloze T-shirts of tops met korte mouwen en shorts van stretch. De nieuwe bodyfitted SS2011 collectie draag je onder je kleding, maar mag net zo goed gezien worden. Naast basic kleuren zoals zwart en wit is er voor het voorjaar ook een frisse roze.