Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van textilia.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Protest trekt de aandacht op Ispo Beijing

De vraag in Azië naar sportartikelen blijft stijgen. Het gevolg? Sportvakbeurs Ispo Beijing heeft wederom haar eigen records verbroken. Tussen de groeiende groep internationale merken gaf dit jaar voor het eerst een Nederlands sportmerk acte de présence.

Van 22 tot en met 25 februari vond in Beijing in China de ‘Aziatische’ versie plaats van sportvakbeurs Ispo München. Tussen internationale merken als Bogner, Deuter, Lowe Alpine, Eaglecreek, Five Ten, Salomon presenteerde ook boardwear merk Protest haar producten. Een slimme zet want de Aziatische markt lijkt geen last te hebben van economische tegenwind. Dit jaar zag Ispo Beijing een toename in exposanten (352, +28%), merken (516, +47%) en beursoppervlakte (35.000m2, +17%). In totaal bezochten 24.500 bezoekers de wintersportbeurs.

Chinese winkeliers

Volgens Protest was de aanwezigheid van het merk op de beurs lucratief. Via een persbericht meldt het merk dat bezoekers lovend waren over de stand van het merk en dat ze graag in de rij stonden om met mooie Protest dames in Protest bikini’s op de foto te gaan. Het merk verwacht dat diverse nieuwe Chinese retailers Protest in hun winkelassortiment gaan opnemen.

2013
De volgende Ispo Beijing wordt gehouden van 27 februari tot en met 2 maart 2013. Voor de derde keer, zal de locatie het China National Convention Centers (CNCC) in Beijing zijn.