TOP

Protest B2B bestelwebsite: praktisch voor resellers

Boardmerk Protest heeft een nieuwe e-commerce faciliteit gelanceerd. Distributeurs en winkeliers kunnen nu 24 uur per dag via de nieuwe B2B portal direct Protest producten bestellen.

De bestelwebsite b2b.protest.eu is volgens het merk snel, gebruiksvriendelijk en zal veel impact hebben op de groothandelklanten van Protest. “Onze groothandelklanten zijn voor ons van vitaal belang. Wij willen dat ze eenvoudig, direct en op elk moment hun orders kunnen plaatsen. Door op deze manier e-commerce te gebruiken, kunnen onze klanten ook hun klanten een betere service bieden, waardoor ze meer in de winkels kunnen verkopen” aldus Hans Van Breukelen, Protest managing director.

Extra opties

Op de bestelwebsite is productinformatie te vinden, foto’s van de producten en speciale aanbiedingen. In de komende maanden zal de website ook alternatieven gaan bieden voor producten die uitverkocht zijn. Daarnaast kunnen producten via EAN-barcodes en het online snelbestelformulier met spoed worden besteld. De bestelwebsite van Protest wordt binnen twee weken tevens voor de iPad gelanceerd.