TOP

Printemps onthult kerstetalages met minuscule design

Bij het Parijse warenhuis Printemps is het al volop kerst. De Franse actrice Marion Cotillard onthulde de prachtige etalages afgelopen vrijdag aan het publiek.

Marion Cotillard mocht het witte lint doorknippen om de etalage aan een flink aantal toeschouwers te onthullen. En die keken hun ogen uit, want het warenhuis kleedde special voor de kerstdagen poppen in kleine replica’s van jurken van Raf en Simons Dior! Ceo van Christian Dior, Sydney Toledano, vertelt hierover aan WWD: “Onze medewerkers houden van een uitdaging, ze hebben voor moeilijkere taken gestaan en dit was een leuke project voor ze.”

Impact
Hij vertelt verder: “Tien miljoen mensen lopen langs deze etalages tijdens de kerstdagen, kun je je voorstellen wat voor impact dat zal hebben?” vraagt hij. “Sommige kinderen zullen het wonderbaarlijk vinden en onder deze kinderen zit misschien wel een toekomstige couturier. Dat is mijn grootste wens.”

Oproep: ben jij ook van plan je etalages in de mooiste kerstsferen te hullen? Stuur dan foto’s op naar Textilia (l.bosman@textilia.nl) en maak kans op een publicatie op onze internetsite!