TOP

Preview – The Summer Experience 2010 in Brandboxx Sports Business Center

Op maandag 12 juli 2010 vindt de PreView - The Summer Experience 2010 plaats in Brandboxx Sports Business Center in Leusden. Deze dag is dé kick-off voor het nieuwe inkoopseizoen van de zomercollecties. Retailers en inkopers uit de sport(mode)branche kunnen de laatste trends en productontwikkelingen komen bekijken tijdens de PreView - The Summer Experience 2010. Daarnaast zijn diverse showrooms vernieuwd en nieuwe collecties toegevoegd aan het aanbod.

Het thema van deze dag ‘ALL COLORS UNITE!’ heeft alles te maken met kleur: niet alleen zijn de zomercollecties fleurig en veelzijdig, ook het aanbod in Brandboxx Sports Business Center is kleurrijk en divers!

‘All colors unite!’
Alle professionals binnen de sportbranche zijn welkom tijdens de Preview: een branche-evenement dat in de afgelopen tien jaar een vaste plek in ieders agenda heeft gekregen. “Nagenoeg alle sport(mode)merken zijn vertegenwoordigd in het centrum en retailers komen massaal hier naar toe ter oriëntatie en om efficiënt hun inkopen te doen, vandaar dat we dit jaar gekozen hebben voor het zeer kleurrijke thema: ‘All colors unite!’,” licht Manon Otten toe.

Dus ‘all colors unite!’ en kom naar het Brandboxx Sports Business Center om je te laten verrassen door alle nieuwe trends en ontwikkelingen!

Brand Experience & Sports Boulevard
In drie korte, energieke en kleurijke modeshows presenteren diverse merken uit het centrum hun nieuwste collecties. Op de Sports Boulevard kan elke bezoeker vervolgens op elk gewenst moment een duidelijk beeld krijgen van de laatste trends en innovaties op het gebied van sport- en lifestylemode, schoenen, hardwaren en accessoires.

Free lunch & drinks!
Voor elke bezoeker staat er vanaf 12.00uur een heerlijke zomerse lunch klaar! En de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en de jaarlijks terugkerende BBQ!

PROGRAMMA
09.00 uur Showrooms open
11.00 uur The Brand Experience: sports fashion
12.00 uur Free Lunch
13.45 uur Sportcult sportwinkelverkiezing 2010
14.00 uur The Brand Experience: outdoor&functioneel
17.00 uur The Brand Experience: bad&beach
17.30 uur Free drinks & BBQ

Kijk voor meer informatie op: www.brandboxx.eu

Brandboxx Sports Business Center
Brandboxx Sports Business Center is hét inkoop- en informatiecentrum voor de Nederlandse sport(mode)branche. Meer dan honderd leveranciers op gebied van lifestyle, sportmode, -schoenen, -hardwaren en -accessoires, presenteren vanuit permanente showrooms hun collecties. In totaliteit zijn meer dan 400 merken uit het midden en hoog segment vertegenwoordigd, verspreid over ruim 22.500m2.