TOP

Preview mannenmode op de beurzen in Berlijn [juli 2018]

Over een week, van 3 tot en met 5 juli 2018, vinden in Berlijn de modebeurzen plaats. Wat is er te verwachten als het gaat om mannenmode?

De modebeurzen van Berlijn zijn nog altijd een goede plek om inspiratie op te doen voor nieuwe merken en trends, ook als het mannenmode betreft. Wat is er precies te zien op de beurzen voor het seizoen lente-zomer 2019? 


LEES OOK: 
Preview vrouwenmode op de beurzen in Berlijn [juli 2018]


Panorama 3 – 5 juli 2018 

 

Net als bij de voorgaande keren is er weer een aparte mannenmodehal op de Panorama-beurs, namelijk hal 2 genaamd Gents. Daar staan bijna tachtig (mannen)modemerken – vooral gevestigde labels als Alberto, Benvenuto, Bugatti, Carl Gross en Olymp. Ook vind je er twee relatief nieuwe Nederlandse mannenmodemerken: New in Town en KHRKTR.

Premium 3 – 5 juli 2018 

 

De Premium-beurs heeft ook de nodige mannenmode in het verschiet. Uiteraard staan er veel merken die zowel heren- als vrouwenmode aanbieden, maar ook labels met alleen mannenmode. Je vindt er de stands van onder meer Antony Morato, Bertoni of Denmark, Drykorn, Dstrezzed, Fil Noir, Floris van Bommel, Goosecraft, Jacques Britt, Pig & Hen, Umit Unal en Wool&Co. 

 

Seek 3 – 5 juli 2018 

Seek mag je ook zeker niet overslaan, vooral vanwege zijn onderscheidende labels die zich op het snijvlak van (mannen)mode, jeans en/of streetwear begeven. 

Interessante labels die er hun lente-zomer 2019-collecties presenteren, zijn onder meer Brosbi, Crossley, RVLT, Sunspel en The Project Garments. 

Selvedge Run 3 – 5 juli 2018 

Selvedge Run begon als een kleine beurs, maar wordt steeds groter en prominenter. Hoewel het in zijn core nog altijd gericht is op denim, vind je er intussen ook veel andersoortige merken die zich kunnen vinden in de kleinschaligheid en ambachtelijkheid die deze beurs uitstraalt. Zo heeft het Nederlandse mannenmodelabel Delikatessen er een stand, en even interessant zijn Nine Lives en Hansen Garments. Daarnaast staan er ook veel accessoirelabels zoals Stetson (hoeden) en Red Wing (schoenen), maar ook onbekendere namen als Tanner Goods (lederwaren). Een must-see als je bijzondere merken en/of bijverkoopartikelen zoekt.