TOP

Première Raw Rhythm Festival

Deze zomer is het eerste Raw Rhythm Festival op het Westergasterrein in Amsterdam, met G-Star als hoofdsponsor. Het festival is een vervolg op het Drum Rhythm Festival, dat in 2002 stopte omdat de tabaksfabrikant geen sponsor meer mocht zijn vanwege de nieuwe tabakswet.

G-Star is de nieuwe hoofdsponsor van het festival, waardoor het is omgedoopt tot Raw Rhythm Festival. Op 31 juli en 1 augustus vindt het muziekfestival voor het eerst na 7 jaar weer plaats met een breed scala aan muziekstijlen op verschillende podia.

Daarnaast geeft G-Star deze zomer voor de tweede keer de G-Star Raw Talent Award weg aan de meest veelbelovende student uit de Lichting-show, waar twintig eindexamenstudenten van zeven modeopleidingen hun ontwerpen kunnen presenteren tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Vorig jaar won AMFI-studente Anneloes van Osselaer deze award met haar stoere en donkere mannencollectie. Zij won een reis naar de G-Star show in New York en een cheque van 10.000 euro om te investeren in haar opleiding. Inmiddels werkt zij op de stylingafdeling van het jeansmerk.