TOP

Pop-up store Ontfront x Friends opent deuren in Amsterdam

De nieuwe pop-up store van herenlabel OntFront is open: OntFront x Friends. Deze tijdelijke winkel verkoopt kleding voor mannen en vrouwen van Nederlandse designers zoals Phat Oak, Ontour en Antoine Peters.

‘Dutch is the new Scandinavian’, vinden eigenaren Liza Koifman en Tomas Overtoom. De oprichters van Ontfront zijn meestal zelf in de winkel aanwezig om elk design persoonlijk toe te lichten. Zij hebben zich verdiept in de essentie van elke designer en de bijbehorende collecties. “Het is aan de designers zelf om Nederlands ontwerp aan te prijzen”, vinden de ontwerpers en winkeleigenaren. Volgens hen trekken designers steeds meer naar elkaar toe, delen informatie en helpen elkaar. OntFront x Friends draagt hieraan bij. “Wij nemen graag voorbeeld aan Fransen en Italianen: wij zijn ook trots op ons product.”

Exclusief
In de winkel zijn items te vinden van Bas Kosters, Xhosa, Phat Oak en Patrick Mohr, Ontour, Massuniq, Antoine Peters en Intoxica Jeans. De winkel aan de Oude Nieuwstraat 23 is zeven dagen per week geopend van 11:00 tot 19:00 (donderdag tot 21:00).