TOP

PME verkoopt half miljoen Aviators, We Are Labels opent winkels en Nike shop-in shop Bijenkorf [nieuwsoverzicht]

PME Legend verkoopt half miljoen Aviator jeans, We Are Labels wil drie winkels openen in Amsterdam en Nike heeft een shop-in-shop gelanceerd in de Bijenkorf Amsterdam.

500.000
In 2011 rolde de eerste PME Legend Aviator Jeans van de band, inmiddels zijn er maar liefst bijna een half miljoen stuks van het model verkocht. De spijkerbroek met de curved leg is verkrijgbaar in vijf wassingen en in een colored pakket. PME Legend is een merk van modebedrijf Just Brands.

 

Winkelplannen We Are Labels
We Are Labels heeft drie winkels in Amsterdam, maar managing director Pieter-Bas Broeke ziet ruimte voor nog eens drie winkels in onze hoofdstad. Dit maakte Broeke bekend tijdens de talkshow World Fashion Today in het World Fashion Center. Wanneer de winkels openen en waar, is nog niet duidelijk. We Are Labels begon met de winkels Labels Amsterdam en Another Labels in de Utrechtstestraat. Vorig jaar opende het bedrijf een derde filiaal in de Negen Straatjes.

Nike opent winkel in de Bijenkorf
Nike heeft een shop-in-shop geopend in de Amsterdamse Bijenkorf. Het sportmerk verkoopt de collecties Men’s & Women’s Running, Women’s Training en de Sportswear Men & Women collecties. Ook is de speciale Nike x Undercover Gyakusou Holiday 2013-collectie in het warenhuis verkrijgbaar.