TOP

Piet Zoomers veilt online gesigneerde sportshirts

Een uniek gesigneerd shirt van Christiano Ronaldo van Real Madrid en shirts van het Nederlands elftal. Dit zijn enkele collector's items die tot en met 7 april 2011 op de website van Piet Zoomers worden geveild. De opbrengst gaat naar KiKa (Kinderen Kankervrij).

De internetveiling van Piet Zomers is georganiseerd in het kader van de KiKa marathon. Afgelopen weekend ging deze van start met verscheidene activiteiten in de Piet Zoomers ModeMall in het Gelderse Wilp. Sportfans hebben nog ruim twee weken de tijd om online een bod uit te brengen op gesigneerde sportshirts van Nederlandse topsporters.

Donateur
Sinds mei 2002 werft KiKa fondsen voor de zeven kinderkankercentra in Nederland. Deze fondsen worden besteed aan onderzoek om nieuwe therapieën sneller beschikbaar te maken en kindvriendelijke behandelmethoden te ontwikkelen. De door KiKa gesteunde projecten werpen inmiddels hun vruchten af. Bij de start was de gemiddelde genezingskans 70 procent, nu is dit al 75 procent. Piet Zoomers werkt intensief samen met KiKa en doneert jaarlijks € 10.000,-. Daarnaast kunnen klanten van Piet Zoomers KiKa-vriend worden en hun bonuspunten doneren. Eén bonuspunt staat voor één euro. Piet Zoomers verdubbelt het gedoneerde bedrag.