TOP

Piet Zoomers opent nieuwe kledingwinkel in ‘s-Hertogenbosch

Piet Zoomers opent een nieuwe kledingwinkel in het voormalige postkantoor aan de Kerkstraat in de binnenstad van 's Hertogenbosch. De nieuwe kledingwinkel telt 3.000 vierkante meter. Het modebedrijf heeft al kledingwinkels in Overijssel en Gelderland, maar wil nu ook daarbuiten haar succes beproeven.

Piet Zoomers is bekend als official supplier van onder andere het Nederlands elftal, FC Twente en de KNHB. Het bedrijf heeft al filialen in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Oldenzaal en Zwolle. Daarnaast heeft Piet Zoomers de eerste ModeMall van Nederland in Wilp. Dit winkelconcept heeft een vloeroppervlak van 5.500 vierkante meter met meer dan 150 dames- en herenmerken verdeeld over 14 lifestyle-afdelingen.

‘s Hertogenbosch
Nu wil Piet Zoomers zijn succes in ‘s Hertogenbosch beproeven. Het gebouw uit 1969 dat hij hiervoor gekozen heeft onlangs een facelift gehad. Onder het complex komt een publieke fietsenkelder die plaats biedt aan ongeveer duizend fietsen. Het bedrijf heeft voor ‘s Hertogenbosch gekozen, omdat de cultuur in het zuiden van het land dicht bij de eigen bedrijfscultuur staat waarbij kwaliteit, aandacht en gezelligheid kernwoorden zijn.