TOP

Piet Zoomers ontvangt CBW-Mitex Booster

Dinsdag 5 juli ontving Bas Zoomers, directeur/eigenaar van mode-onderneming Piet Zoomers, de CBW-MitexBooster uit handen van Jacqueline Arnoldy, branchemanager bij CBW-Mitex. Reden voor de uitreiking omdat Piet Zoomers qua personeelsbeleid een voorbeeldfunctie vervult voor andere modeondernemingen.

De focus ligt bij de onderneming op persoonlijke betrokkenheid en op de inzet van medewerkers. Maar net zo belangrijk is de professionele methodiek die wordt toegepast bij het opleidings- en ontwikkelbeleid van de medewerkers. Bij veel modeondernemingen ontbreekt dat laatste nog. Daarom is Piet Zoomers een voorbeeld voor anderen en verdient het bedrijf met recht ook de CBW-Mitex Booster.

Cruciaal
De ModeMall in Wilp nam vanwege zijn professionele personeelsbeleid eerder de Human Capital Award 2011 in ontvangst. Dat is een erkenning van Kenniscentrum Handel voor bedrijven die een voorbeeld zijn als het gaat om professioneel personeelsbeleid.

Bij Piet Zoomers wordt gewerkt met een succesvolle methodiek. De aanpak is heel persoonlijk en dat  werkt uitstekend bij werving- en selectiegesprekken en op beoordelingsmomenten. Personeelsmanagement is net als bijvoorbeeld logistiek, financiën en winkelinrichting integraal onderdeel van de algemene bedrijfsvoering. Piet Zoomers maakt daarmee duidelijk dat medewerkers cruciaal zijn voor het succes van een onderneming.

Imago
De professionaliteit van de branche stijgt door ondernemingen die serieus werk maken van personeelsbeleid. Piet Zoomers doet dat. Het levert uiteindelijk  tevreden klanten op en draagt bij aan het positieve imago van de branche. Reden te meer om als brancheorganisatie de CBW-Mitex Booster aan Piet Zoomers ‘a celebration of fashion’,  te overhandigen.

Voorbeeldfunctie
De Booster werd begin dit jaar geïntroduceerd. Personen of organisaties in de mode- en woonbranche die onderscheidend zijn door een opvallende prestatie te leveren, kunnen er voor in aanmerking komen. Er moet sprake zijn van een voorbeeldfunctie voor anderen.