TOP

Piet Zoomers ondersteunt goed doel Kika

Piet Zoomers gaat jaarlijks een bedrag van € 10.000,- doneren aan KiKa, Kinderen Kankervrij. Kika werft fondsen voor kinderkankercentra in Nederland.

“KiKa is een inspirerende en originele organisatie die mensen in beweging krijgt”, aldus Bas Zoomers. “Niet alleen door te vertrouwen op donateurs, maar vooral door het organiseren van evenementen werft KiKa fondsen voor onderzoek. Dit past goed bij Piet Zoomers. Ook wij hebben een passie voor bewegen, sport en evenementen en zetten onze creativiteit in voor kleurrijke acties.”

Vaste klanten van Piet Zoomers kunnen Kika ook ondersteunen door gespaarde bonuspunten te doneren. Elk bonuspunt, elk punt is een euro waard, wordt door Piet Zoomers verdubbeld. Zoomers verwacht de eerste schenking in december te kunnen doen.

Sinds mei 2002 werft KiKa fondsen voor de zeven kinderkankercentra in Nederland. Het geld wordt besteed aan onderzoek om nieuwe therapieën sneller beschikbaar te maken. Deze zijn kindvriendelijk en sorteren betere resultaten dan de traditionele. De door KiKa gesteunde projecten werpen inmiddels hun vruchten af. Bij de start was de gemiddelde genezingskans 70%, dit is nu al 75%.