TOP

Piet-Jan Duivenvoorden Hairdresser of the Year 2010

Kapper Piet-Jan Duivenvoorden van Salon NIK in Noordwijkerhout is Hairdresser of the Year 2010. Deze prijs werd op zondag 9 mei uitgereikt tijdens kappersevent Coiffure Awards.

De Coiffure Awards is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd. De gala-avond met de finale op 9 mei werd gepresenteerd door Nicolette van Dam, waar de haarmodetrends op de catwalk werden gepresenteerd.

Hairdresser of the Year
De grootste prijs die werd uitgereikt, de titel Hairdresser of the Year, werd gewonnen door Piet-Jan Duivenvoorden van Salon NIK in Noordwijkerhout met zijn wilde kapsels met een ‘rauw randje’. Volgens het juryrapport zijn zijn foto’s stuk voor stuk statements over haarmode, fashion en identity en presenteerde hij een prachtige variatie in stijlen en coupes, met een puur fashiongevoel en waren make-up, haar en styling perfect in balans.

Naast de overkoepelende prijs Hairdresser of the Year werden er ook prijzen uitgereikt per regio en per categorie (dameskapsels of herenkapsels). Wil je weten welke kapper in jouw regio een prijs heeft gewonnen? Kijk dan op de website van de Coiffure Awards.