TOP

Philip Kenter van H2O is de nieuwe aanwinst voor exposantenraad

De exposantenraad van het Brandboxx SBC in Leusden heeft een plaatsvervanger gevonden voor Pascal Meere. Vorige week woonde de nieuwe aanwinst, Philip Kenter, al zijn eerste vergadering bij.

Na tien jaar in loondienst te zijn geweest voor het merk H2O is Kenter zijn eigen agentschap begonnen. Kenter had altijd al de droom om voor zichzelf te beginnen. Na het faillissement van H2O kreeg hij die kans letterlijk voor zijn voeten geworpen. Ondanks dat hij het drukker heeft dan ooit, heeft hij nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing.

Ondernemende jongens

Na even op en neer gevlogen te zijn naar Denemarken kreeg Sportcult Philip Kenter op een woensdagochtend te pakken voor een reactie. “Rob Doodeman  ken ik al heel lang en hij liet me weten dat er een plaatsje vrij was gekomen in de raad. Nu ik net voor mezelf begonnen ben is dit de manier om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in het centrum. Daarnaast is het een ondernemende en leuke groep jongens,” liet Kenter via de telefoon weten. Naast het Deense sportmerk H2O Sportswear zal Kenter ook de merken Collor Kids, Kilmanock en Blue Sportswear vanuit zijn nieuwe showroom in het SBC Leusden (B15) vertegenwoordigen.

Waakhond functie

Gemiddeld komen de leden van de exposantenraad zes keer per jaar bijeen. Voorzitter Rob Doodeman (Falke Nederland), Marietta Ongeboer (Protest), Coen Stoker (Speedo) en Adri Zwarthof (O’Neill) hebben een ‘waakhond functie’ en kijken kritisch naar het managementbeleid en het reilen en zeilen binnen het Brandboxx SBC Leusden.