TOP

Pepe Jeans wint prijs voor app

Jeansmerk Pepe Jeans London heeft een award gewonnen voor zijn app (applicatie voor mobiele telefoons en tablet computers). Volgens het Canadese bedrijf RIM (Research in Motion) heeft het jeansmerk de beste app van 2011 gemaakt.

RIM is de producent en distributeur van Blackberry en beloont elk jaar de meest innovatieve app met een award. Het bedrijf riep de app van Pepe Jeans uit tot beste B2C Blackberry app van 2011 in de regio EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika). Dat meldt Sportswear International.

Muziek

De app van Pepe Jeans voor smartphones and tablets is interactief en richt zich op mode én muziek. De gebruiker kan bijvoorbeeld muziek selecteren die in de winkels wordt gedraaid en live de concerten bekijken die Pepe Jeans organiseert in Europa. Maar er is ook een store locator en je kunt foto’s en video’s bekijken van de nieuwe campagne.

Downloaden

De app is beschikbaar voor Blackberry, iPhone en Android en is te downloaden via een QR code op de Pepe Jeans lookbooks of in de webshop van Pepe Jeans.